Sobre el número 0 de la revista ARTRIBUTOS

A La segunda dimensión llegeixo que es pot trobar el número 0 de la revista ARTRIBUTOS a les següents llibreries de Barcelona, a part de La Central:

Llibrería Millà 
C/ Sant Pau nº 21

Ciclic
C/Rec Comtal 5-7

Showbooks
C/Muntaner 25-27

M’he llegit tota la revista, ja l’he donada en préstec a un col·lega i trobo que Artributos està  molt bé:

  1. Perquਠpoder llegir en una mateixa publicació coses sobre en Sergi Fäustino, la Sonia Gómez, la Marta Galán i el Santiago Maravilla, els Doctor Alonso i tota aquesta colla, està  molt bé, perquਠestà  clar que hi ha alguna cosa que els uneix, al menys des del meu punt de vista de públic fan. I igual que els indies tenen les seves revistes de música, els teatroneros també ens mereixem alguna cosa semblant.
  2. He disfrutat molt amb alguns articles, especialment el del Quim Pujol sobre el Sergi és brutal, el de Catherine Kintzler sobre la Sonia també (disponible en el seu blog en francà¨s: http://www.mezetulle.net/article-6636089.html) …
  3. La barreja de gent que hi ha escrit és molt divertida, hi ha de tot, des d’intel·lectuals sessuts a públic aficionat. A mi això m’encanta. à‰s com el propi treball de la gent sobre la que va la revista.
  4. Està  molt cuidada: fotos, disseny, etc.

Els meus peròs són els següents:

  1. à‰s cara: 10 euros. Encara que ja sé que tot costa un ou i fer-la també. A mi potser m’agradaria que tingués una qualitat de paper més xunga però que fos més barata.
  2. ….

No se’m acudeixen més peròs perquਠestic recobrant la meva tendà¨ncia natural a veure el costat positiu de les coses però també perquà¨, encara que sóc cada cop més escà¨ptic amb l’eficà cia d’aquestes inciatives, penso que qualsevol iniciativa suma, sobre tot si es fa amb cara i ulls, com és el cas.

Només un suggeriment:

Si el que es tracta és de difondre, perquਠno crear un blog Artributos i publicar allà  els mateixos articles en posts separats i inclús el pdf complert de cada número de la revista? Seria molt fà cil de fer (i gratuà¯t) i em penso que és molt més efectiu i prà ctic en els temps que corren. Jo seria dels que em subscriuria per RSS per estar al tanto de tot el que es publiqués al moment. Com faig amb el fanzine La escuela moderna, per exemple. També estaria bé poder comentar els articles i veure els comentaris dels demés. I això no treu que la revista es continu௠venent en llibreries especialitzades. Hi ha gent que continua preferint el paper de bona qualitat, etc… Per mi, això arrodoniria aquesta iniciativa i la faria molt més accessible a tots els públics i, per tant, més eficaà§.

Un pensamiento sobre “Sobre el número 0 de la revista ARTRIBUTOS”

  1. HOla Ruben , gracies per tot , només dir-te que la revista es semestral es a dir dos numeros a l’any no crec que el preu sigui car ¡¡ son 20 euros al any ¡¡¡
    el blog : tot arribarà  i ja ho teniem previst , però m’agrada anar pas per pas

    seguim

Los comentarios están cerrados.